Vabljeni na že 45. dirko za pokal občine Kobarid

Posnetek zaslona (24)V soboto, 3. oktobra 2020 bo na sporedu že 45. izvedba dirke Kobarid-Drežniške Ravne. Štart je letos prestavljen iz kobariškega placa pred Mlekarno Planika Kobarid in sicer ob 11. uri.

PRIJAVE: Preko spletne strani http://prijavim.se ali na dan tekmovanja na startnem mestu na parkirišču pred Mlekarno Planika Kobarid, med 8:30 in 10:30 uro. Startnina je 15 € in se plača ob prevzemu startne številke. Za člane KK Soča je ob poravnani članarini za 2020 startnina brezplačna.

START: Mlekarna Planika Kobarid ob 11.uri.

PROGA: Dolžina dirke je 8,6 km in je v celoti asfaltirana. Poteka iz Kobarida (Mlekarna Planika) mimo Napoleonovega mostu (leteči start), Drežnice do korita nad Drežniškimi Ravnami. Višinska razlika je 600 m

PODELITEV: Razglasitev rezultatov in podelitev pokalov in nagrad bo na ciljnem prostoru (Korito nad Drežniškimi Ravnami)

Dirka bo tudi zaključna dirka Pokala Slovenije v vzponih za kategorije Amaterji, Ženske in Masters. Dirke se lahko udeležijo vsi kolesarji, tudi brez licenc in klubov. Tekmovalci rangiranih kategorij Elite, U23 itd, tekmujejo izven konkurence.

Vse tekmovalce in navijače prosimo, da se držijo ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa, ki so navedeni v razpisu.

RAZPIS

STRAVA SEGMENT

TRASA:

Posnetek zaslona (25)


Pusti komentar

Iščete po vsebini?

Uporabite iskalno formo: